Thursday, 14 July 2011

~My Stuff~

Hey we meet again!!!!
=) 
Here rite now i want to show you my stuff!

jeng3x!!!

First of all i nak share benda yg selalu i minum ahahha that's 4 tulang kita lah oke

ANLENE
its good for us ( woman )
  
it is because i on my diet as usual klu xmakan susu ne lah bg i tenaga kan and one more thing xlupe!!!

FRUIT'S!!!


haha nampak kan price tag dye ada lagi baru beli!!!
one more thing this is my favourite fruit's
people says when we're on diet if we get hungry just eat this just i mean untuk di malam harilah
ahhaha 4 sure jadu and ada advantage dye juga
Boleh cantikkan kulit anda
pisang i selalu amik kulit dye after makan
people always said that if we taruk i mean tonyoh kulit pisang kat muka akan buat muka kita licin parut lama2 boley hilang gitu
ahhaha
and apple licinkan kulit muka juga
=)

After that is my Hair punye barang!


ahhahahah ne lah barang rambut saya complete kan one set!!!
lepas ne bile nak keluar xde lah nak serabut manakan
i suke curly style so then senang la keluar xpayah pergi saloon dah buat sendiri meyy lagi puas hati xbuang duit!!!
and 4 sure this product mmg bagus 4 wanita punye rambut
it's carrot shampoo!!!!


My Cosmetic's
(CLEOPATRA)

This cosmetics i dah pakai dah lebih 3 tahun!
and plus ia untuk RESDUNG juga
haha
produk ne sangat2 bagus lah

then produk ne tahan lama n save money and one more thing tak complete if tak always buat rawatan treatment resdung meyy
pergilah buat is cheap aje
RM100



one more thing TEMULAWAK pon bagus!!!
i pakai scrub temulawak n krim pagi
sangat wangi!!!


My other thing's!




 MADE BY LYNNA ~14/7/2011~

No comments:

Post a Comment