Tuesday, 16 August 2011

It's hard!

Susah betul nak terima org lain...
I'm sorry u!
Bukan waktunye lagi...
I xpikir lagi bab bercinta ne...
Tapi i hargai apa yang u kata...
Terharu sgt2...
Bile u kata bukak buku baru...
And xnak tahu kisah silam i...
I suka u...
I sayang u...
Tapi u...
As a friend...
I takut nak mainkan perasaan u...
Bagi i lebih baik kita berkawan dari bercinta...
And i knoe this way is better!
Trust me...
And i knoe u just make a joke...
Even dulu time u ngn awek u pon u suke buat lawak bagai kat i...
I tahu u mcm mana...
Sayang u kat ex u ada lagi...
Trust me!
Korang boleh berbaik lagi =)
I xsuke memusnahkan relationship org...
Even dulu i pernah rasa dikhianati!
I'm so sorry u...
I belum bersedia lagi...

2 comments:

  1. beb , if someone tuu kan betoi2 buat ko fall in love , ko mesti xada jawapan untuk reject dye kan , so mybe dye buat owg yg sepatutnye dgn ko, so kawan lagi better :)

    ReplyDelete
  2. Haha taw xpe beb~ he's not for me =) better just friends kan kan :)) byk mende nak story jumpa ne satu hari mcm2 citer, hahaha xD

    ReplyDelete