Sunday, 7 August 2011

Kawan mempergunakan kita???

Hey berjumpa di entry yg baru!
=)
Kali ne me terfikir kan dengar dari kawan2 
n termasuk me pernah alaminye jugak!
its not about a partner yang bercouple aje
it's general la
kawan perempuan campur o sama!
Yang me kecewanye
ada a certain people yang suke sgt amik kesempatan kepada kawan yang sangat baik!
me xkata sapa2
so siapa yg terasa i'm sorry i don't know u like that
if sentap berubahla cepat kan
jgn sampai kawan u tuh terasa
Contoh yang i dapat bagi kat sini macam kawan baik i
kecian dye digunakan sebab si kawan ne nak keluar dengan boy la or excetra
tapi pajak nama kawan i
last2 kne marah kan
adeyh!
tolong jgn nak tipu parents la
xbaik sgt2
once u xjujur ngn depa
sampai bile2 depa xcaye kat u naty
trust me
sekali hilang kepercayaan mmg sampai bile2 susah nak trust org yg kaki tipu!
nak kencing org biar berpada
Agak2 la ngn parents pon nak tipu
sampai bile2 life korang xsenang
bukan nak mengata but boleh bawa pengajaran kan kita dapat bezakan kawan yg sempurna baiknye dan sebaliknye
Ada kawan ne pulak
mak ai bile susah baru cari kita
bukan nak sentap la cuma touching sikit je
jgn sebb org tuh kawan kita dye pandang harta kita
Tapi the most important is pandang dan cintalah budi bahasa dan hati baik kita neh
Yang kawan lain lak
suka amik kesempatan
tahu yang ne berharta mmg berguna kan
bile nak baru cari bile xnak diam wat dono!
xmarah so len kali klu jumpe org camne trust me do avoid to be close with her/him
Oke la u all's 
jumpa di next entry!
If anything
leave your comment here
kind need an advice!
=)
Selamat berbuka
As salam

No comments:

Post a Comment