Friday, 19 August 2011

Pengorbanan Mama n Ayah xkan Lyna lupakan...

Hey...
Lynna nak berkongsi cerita dengan u all...
Actually yesterday my appa n my twin's sister balik kampung meyy...
So Tinggallah my mom and me...
But thanx to Ela and Byla sudi tidur melepakkan diri di my house...
Sgt2 terharu even Lynna and Byla baru berbaik...
Tu orang kata kawan xkan putus!
Even dugaan demi dugaan yg kami tempuhi tapi alhamdulillah kami ttp  berkawan baik...


Actually yesterday sgt2 bzlah....
Kne buat itulah inilah...
But i'm okayh!
Lumrah life manusia if kerja melambakkan...
Lagi2 klu kerja tu kita tangguh kan...
So pandai2 pikirlah!


Actually lepas amik Byla kul 1235 pg mcm tuh kat tempat dye kerja....
Kami bertiga pergi Restoran Haji Imran beli tapau menu yg mama Lynna kirim untuk juadah sahur...
Beli2 then balikla!
Balik2 time sahur tuhberborak punye berborak....
Mama bg nasihat kat kami...
Haha biasalah dah berborak terbongkar cerita yg aku xtahu kan...


Aku sentap!
Sayu gile hati ne bile dapat tahu time aku frust menonggeng harituh...
Yela sebb putus cinta...
Ayah Lynna xtido malam risau kesihatan Lynna...
Mmg lynna xtahu menahu lansung perihal neh...
Rupa2nye...
Dalam diam ayah sentiasa setiap saat amik berat pasal anak2 mereka...
Yang Mama Lynna pulak macam2 dye  buat ngn ayah tuk bg keselesaan n kebahagiaan dye pada kami adik beradik...
Padahal mereka xpernah tunjuk rasa susah mereka jika xde duit ke apa ke...
Yang penting bile kami nak sesuatu cepat2 mereka tunaikan...
Sangat2 tersentuh oke!
Kami pulak suka buat peel masing2...


Mmg serious lain kali Lyna xkan hampakan Mama n Ayah lagi...
Lynna janji this Degree i will let both of you proud of me!=)
Mungkin kesilapan Lynna terdahulu memberi tamparan hebt bagi Lynna...
Tapi Kisah2 dulu Lynna jadikan iktibar and never goes back!
Jadikan pengajaran =)
Itu janji Lynna kat Mama and Ayah...
I'm promise...


Mungkin Lynna anak yg nakal...
Tapi Lynna xkan hampakan Mama and Ayah lagi kalini...
Jasa dan pengorbanan yg both of u beri mmg sgt2 lyna proud to have you to as my parents!
ILOVEYOU mama and ayah! 
<3<3<3




Lynna pegang kata-kata Mama...
"Ingat Kaklong once hilang kepercayaan, sampai bile2 mama dah xpercaya"
Lynna xkan n xkan pernah untuk tipu mama...
I'm promise...


Kata=kata ayah pula...
"Belajar dulu capai matlamat ingin berjaya n maju dalan hidup, ayah n mama dah xde naty itu dapat tolong kamu"
Lynna akan pegang kata2 itu ayah!
 "EDUCATION FIRST! DON'T THINK BOUT LOVE~ BECAUSE IT WILL DESTROY YOUR LIFE!"
Cinta hilang tapi ayah n mama xkan hilang di hati...
Dari mula lahir sampai sekarang mereka tatang Lynna macam baby...
Segala kemahuan ditunaikan!
Sgt terharuuuuu!
TT
=)


I will try to make u proud of me one day!
InsyaAllah Mama and Ayah!
=)



2 comments:

  1. uwhuu,,mama cher pe jew?? na tahu gak ^^ hihi..hah tahu pn..jage la hati mereka okei..n t da masuk blaja t focus tol2..

    ReplyDelete
  2. Hehe betul2.... =) tersentuh giel alif, mama lyna kata yg waktu lyna frust tuh ayah tak tido sebb risau sgt... waktu time lynna gemok dulu n kne ejek selalu mama susah hati sedih n macam2 benda dye buat dan sekarang jadilah mcm neh :) nyesal gile degil kan :) lain kali lyna tobat xbuat dah!!! =)

    ReplyDelete