Wednesday, 27 July 2011

Unexpected Story!!!!

Hey you all we meet again!
sorry actually about a few hours ago my broadband such damn grrrr!
don't know what to say
like crazy oke!
i thought my Blog neh dah kne remove seb bek my friend kata maybe tenet umh i neh gelong sikitlah!
=)

Oke-oke!
actually something's happen bout my life!
but just follow my story 0ke!
Thanx coz sudi baca blog saya neh
huhuhu
actually this time boleh amik iktibarlah jugakkan apa yang i nak tell you all neh
Oke-oke!

Bermulalah Cerita.......

BOWLING TIME'S!!!!!


Hehe okayh dua hari lepas aku pergi keluar ngn my sis with their friend's!
(me,fateen,teya,nurul and farah)

Actually masa main bowling just kami berempat aje
(fateen,yayun, farah and me)
teya dye xde sebab pergi kolej dye nak setel mende tah be4 dye fly!
so here kami main bowling kat wangsa walk
3 GAME oke!
sangat seronok pus penat!
hehehehe
so inilah hasil gambar dye






Hehesakan bergambar gtuh!

After Boling pe g dalam toilet pon jadi!
fateen xde dye pergi solat
=)




KARAOKE TIME!!!

After makan kami pi karaoke but!
yayun i hantar pulang yelah budak2 xelok kan pergi tempat2 mcm tuh lagi2 malam
time tuh teya adalah
kami decide nak karaoke kat jj au2 aje!
amikla 2 jam
but i rasa xsedap hatilah pulak!
haiyaaa napa tah????
hurm
ala layannnnnnn!
ne ha gambar2 karaoke
hehehe





Kepadasesiapayangxnampak tue sila bulatkan mata anda!
yawwww
:)

After that pe g nak balik la and know what????

SOMETHING'S HAPPEN!!!!

Hurm susah nak cakap bile dah keluar kat temnpat karaoke tuh kam nak bayar tiket parking i park keta kat bawah cam biasa
macam shit know what belum pukul 12 malam tapi dah tutup parkingn my car only yang terperap dalam tuh xleh nak buat pape n buntugile so pape cool beb!
Then gile tol adik i tertinggal beg dye pualk dalam bilikkaraoke!
adeyh mmg cuak malam tuh nak kata jj au2 sunyi sepi kamiperempuan 4 orang aje
dah amik beg pe g nak pergi parking tuh kne melalui luar
adeyh jalan2 kat luar tuh kne sweet lak ngn mamat pe tah kat dalam jj tuh mmg cuak oke!
kami dengan pantasnye lari lintang pukang nak pergi bawah nampak motor banyak gile!
aku fobia dulu datang balik pe g!
nak cepat pergi kat keta!
turun punye turun
mak ai xleh nak wat keluar keta!
takutttttt!!!!!
i suruh semua sembunyi kat bawah parking lari dari mat motor mmg cuak oke sebab kami je perempuan masa tuh i fikir maruah aje
hanya tuhan je yg tahu beb!
last2 kami cepat call ayah lama jgk tunggu n sampai mmg bergetar badan kami semua masa tuh xtaw nak minta tolong sapa
pak guard pon xde oke!
mana pergi tah!
geram tol
last2 dalam 1 jam lebey ayah sampai jerit2 panggil nama kami
Alhamdulillah semua selamat!!!
(:
Thank's ALLAH!!!
tapi jadi kecoh jap buat drama itu tak perlu tahu sebab biarlah rahsia!
(:

"SO MORAL OF THE STORY JGN PULANG LEWAT MALAM OKE BAGI KAUM WANITA! IT'S DANGEROUS"
TUHAN MASIH SAYANGKAN KAMI APA YANG KAMI HADAPI ITU SEBAGAI PETUNJUK SUPAYA KAMI TAK KAN ULANG KESILAPAN DAHULU LAGI
=)

THE END

ESOKANNYA!!!

Lepas bgn tido aku teman kawan baik aku (BGF) hehe 
teman dye pergi bayar yuran aku tak lagi tunggu lah bile2 naty
wawawawwawawa
after bayar pe g kami lepak kat wangsawalk!

Mmg tema kami 'Each A Cup!!!"
Klu keluar 4 sure mesti beli oke!!!
sedap! 
heeeeee
trylah korang oke! naty gambar upload lain na:)

lepas pg wangsa walk pe gi 
pekena mcD
haha ne ha makanan kami n posing2 kami gtuh!
=p


Me n my BGF(fika)



Each a cup mmg xtinggal oke!
nama kawan i neh Nur Afiqa
i panggil dye fika!!!
haha best gile kawan ngn budak neh!
masuk satu kepala n she's funny
kami kongsi masalah byk kot
Dye BGF i
aka 
Best Girl Friend!
Bebeven kita tak dapat satu tempat ko kat machang xpe beb balik cuti lepak sama2 p[i uptown!
hahahhaha
xD
ko mmg the bomb n terbaik lah beb!!!
sebb ko lah aku byk kenal jalan klu x mati kutulah aku duk KL pandai bawak keta tapi xtahu jalan bagai
haish!!!
thanx beb!
=)


Malam tady!!!

Mmg terbaik mama i oke!
dye belikan sati set karaoke tuk i kat umh
love you lah mama
:)
<3

Pastuh balik teman ayah n adik i masak
i kan gile posing haha ne lah gambar i tangkap
=)




Haha tuh ayah i kami masak luar sebab rumah tgh renovate!
:)
ayah i masak sgt2 sedap
=)

Okelalah korang next entry pasal kerjalah pulak kot!!!
=)
As salam:)

GOODNITE YOU ALL's










2 comments:

  1. so next time do remember to go back home early...by ten u should b at home...what a scary moment u had there!!! nsb baik xjd apa2...

    ReplyDelete
  2. ahha tq 4 the advice =) i know! its our fault actually, ehhe but next time be4 10 i will at home la, not go out too long! :)tu lah seb bek xjadi pape, haish, ehehehhe

    ReplyDelete