Monday, 25 July 2011

Holiday Vs Roberry!!!








Hey you all's
almost 3 days i x update my blog ne
neway alot of story wanna tell here 
and i'm damn grrrrr
nothing much to say
my lappy hilang org amik!



But first of all i wanna story bout my holiday meyy
ehehhe so excited actually even 2 days aje ada di PD
me n my cousin2s n my auntie and also my uncle go there
but wow! actually we go there ada orang sponsor!
rugi my sis kembar n my cousin jaja xpergi
hahahha
but even kami yg muda ne ha 2 org aje, 
me and hady go there mcm2 yg kami buat
  mule2 actually kami pergi tempat merisik tunang my uncle!
wow he's got org negeri sembilan

lauk2 yg tunang dye masak sedap oke lagi2 daging salai n pucuk ubi tempoyak!
yummy~
xsempat nak take picture lak yg sempatnye snap pemanis mulut
ne ha!



Then after dah makan so kami semua minta lah diri kan watpe nak duk lama2
hahahhahaha xD

After that kami pergi lah kat tempat penginapan kat PD 
CORUS PARADISE HOTEL!
but wow!
mmg sangat2 selesalah kat sini
pemandangan yg amat indah tuk org nak tenangkan fikiran actually!!!

ne ha pemandangan kat hotel tuh 


haha lawakan!
but abaikan orgnye nak wat camne gile snap picture kan ta boleh nak buat apa2 lah!
haiyark :P

After that actually aku bosan gile tak taw nak wat pe ne ha aku ajakla cousin aku neh jalan2
nasib la dye sporting kan
hahhahahah
layannnnn!
first kami pi cari tempat karaoke dulu!
wow!
murah oke!
satu jam be4 kul 6 10 hengget!
so kami karaoke lah amik 2 jam
tapi!
terpaksa burn satu jam sebb mereka paksa pi makan sat kat luar n pergilah makan ikan bakar
sodap aku sempat snap sikit aje
haiyaaaa




Haha sedap kan? :P
actually ada ikan masak steamboat, sotong bakar, tomyam, and ketam masak pedas!!!

ne ha after makan!
burp!!!
jadilah sisa
hahaha



Haha but! aku xingtka kedai tuh kat mane yg pasti sedap n puas hati n ramai gile org oke!!!
Tapi board dye warna merah mcm tu lah.

After makan!!! pe lagi aku n cousin aku pi jalan2 kat pantai! plus laut!
entah! hahahhaha xD 
ne ha hasil gambar2 kami
:)
yg laki neh cousin aku!








Haha pastuh balik tidoq teruih lentok sebb aku 2 hari xtido,
haitark!!!

Esok pagi lak aku bgn mama n adik aku dah pergi swimming kat bawah ayah aku call!
then kata rumah kne masuk org
adeyh!
lappy 3 hilang n 3 handphone hilang n 5 pendrive xde,
broadband adik aku dye sebat jgk,
mmg shit aje
lappy aku penuh gambar oke!
geram2!
huhuhuh
tapi xpe still enjoy g,
hehehhe
dengan xmandinye
aku keluar pi siar2 
ne ha gambay dye lawa pemandangan dye!







Haha after that kami pi karaoke lagi!
pastuh balik singgah nilai 3
=)
pastuh jumpelah macam tower kat paris tuh 
ne ha


Hehe nilai 3 kepada mak2 n ayah2 n org nak kawin barang anda byk kat sini
aku ngn cousin aku xtaw nak watpe jalan kaki round2 macam nak patah kaki!

hahahah

pastuh baliklah
:P

byebye!
=)



5 comments:

  1. hee makanan tuu wat aku terliur malam2 ni der.
    haha , neway gambar ko camnak same blog aku , x nampak muke. hehe

    ReplyDelete
  2. haha gilak la weyh mmg terliur aku dari tolak makanan tuh teruih amik pinggap pelahap lauk oke! mmg kenyang gile2!!!:) ehheh a ah sama lak! kita serupa!
    nama BGF kan?:P <3 auwww gtuh thx beb!!!

    ReplyDelete
  3. wahhh!! eiffel tower! hehehe

    ReplyDelete
  4. Fika: hahhaha i like u too lah :P ehehhehe
    ku: ahahha taw xpe versi malaysia tapi kecil sedikit ada di nilai 3 datangla:P

    ReplyDelete