Thursday, 21 July 2011

Yesterday's was great but ada some things happened!!! :)

Hey u alls!!!
were meet again
=) 

Yesterday was so great!!!
i hangout ngn my BGF
Best Girl Friend's!

Actullally semalam kami doing our medical check up together plus by no pin ptptn
so great if ada kawan kampus kedah dulu yg duduk berdekatan so actually dengan macam ne kita boleh alert lagi dengn perkembangan rakan2 yg lain and then kami dapat degree jugak!!!
but my friends dapat di machang!!!
ahahha i dapat di s.alam aje
klu cuti bolehla lepak2 sama kan!

Kami duk sama2 jogging,
yelah nak kurus punye pasal kan
hahahahaha
xD

eh2!!!
jap2 meh i introduce my friend's neh!

nelah fika!!! kami sama batch n sama couse di kedah dulu but in a different class!!!
bile balik kl ne yg baru rapat, ahha


ahhahahha comel kan kawan i ne =)
hopefully our friendship will never end's forever and ever
but something's funny lah nak cerita kat sini kami byk samalah senang tady time wat medical check up pergh boley pulak nak sama berat n tinggi kan cuma lari sikit camtuh jelah beza dye!!!

And after kami berdua pg buat medical check up pergh apa lagi duk lepak sat umh kawan i neh duk on9 and!!!!!
i on9 lah bukak KARI NGERI BLOG!!!
OMG! mmg sangat2 menjijikkan xde sensor lansung!
geli macam nak terberak je tgk blog tuh
hahahha

After that kami lepak la W.walk, sumpah bosan xtaw nak wat pe kan ngn i tak tido seharian suntuk, haiyark!!!!

Know what jumpelah Fathi dak UITm kedah!
ahhaha boleh lah member2 kan lepak borak n gosip!
ahahhaha
xD

Alang2 tuh kami lepak duk pekena makan n minum pe g!!!
ne lah menu kami
teringin lak nak melahap mende ne kan


Ada 2 org punye je yelah jumpe fathi member kami tuh pon after beli neh!
ahahha sedap oke!
actually i nak UNCLE BOB!
but haiyaaaa malas pulak nak ke pasar malam kan kan
belilah dah geram kami dua sebb penimbang berat tuh salah kire berat kami kan ahhahaha 
xD

After that bile balik!
haiyaaaa
keta fika neh kne samanlahh pulak
JPJ xde duit lah kot saman org ptg tuh
grrrr
sorry kawan!!!
xtahu pulak klu letak situ leh kne sue!

but ini semua pengalaman ngn member baik kan!!!

Aku happy sebb ada member2 yg best!!!
Mmg time2 umo macam ne lah kita kne enjoy ngn kawan2
lagi best klu set masa nak bercuti o what kan!
enjoy la!!!
(:


HAHA KAMI BERDUA GILE MINUM 
"EACH A CUP!!!"
Akulah ajar member aku neh minum!
ahhahah
xD



And xlupe 4 my little brother!!!
Asyraf!!!
ne ha akk letak picture kite tgh SKYPE
=)
Adik sgt2 lawak n cute!!!
<3


Ahha chomel aje adk geram sebb xnampak mulut tuh
ahhahah
xD


Byk lagi benda aku terlepaS nak story kat blog neh!!!
naty akan ku UPDATE!!!
:)

~MADE BY LYNNA 21/7/2011~


4 comments:

  1. ahaha , i la fiqa 2. yeah ! moga2 our frendship 4eva n eva , babe even aku study machang ko jgn pernah skali lupe aku ! hee :)

    ReplyDelete
  2. haha babe aku xkan lupekan ko oke!!! bile kita cuti mmg kuar la pe g kan, hakhak!!! hope our friiendship will never ends~:P best sgt2 kawan ngn ko oke, simple plus sporting girl, yg aku ne masok air sikit, heeee

    ReplyDelete
  3. haha , bukan setakat masuk air ko , sume nye menda masok. ahaha ;p

    ReplyDelete
  4. ahhahah tapi hopefully xjadi lah masuk cam kari ngeri blog yg aku baca tuh (: haiyaaaaa!!!!

    ReplyDelete