Wednesday, 3 August 2011

Apa Itu KAWAN!!! =)

Hey you all!!!
i know 4 rite know ramai lagi yang xmembuta kan
haha
those especially pada yang kaki IT
Actually rite now i terpikir nak cerita ttg apa itu kawan?
=)
So if i read my blog again not bored lah if pasal i je kan
know wat blog ne actually menarik minat i nak layan sebb kita leh cerita macam2 n kongsi macam2 ngn semua pembaca-pembaca blog!

Hurm!
balik pada topik asal
KAWAN???
Actually kawan adalah terbaik bagi kita semua
tanpa mereka kita sunyi beb
apa yg nak kata kat sini
susah senang kawan sentiasa memberi pendapat
membantu jika mampu
sedih bersama-sama
gembira bersama-sama
berkongsi cerita suka dan duka
Ini dipanggil kawan yang baik dan sejati
kita sakit ke susah ke  bahagia ke dia sentiasa ada bersama kita
I xcakap kawan aje yg penting Allah seleps itu family barulah kawan
=)

Kawan???
i byk sgt2 kawan
dan mereka sangat2 caring pada i
so mmg terharulah ada mereka semua!
fika, keon, ela, eli, n ramai lagi kawan baik aku
tapi ada sesetengah bukan nak kata
ada yg kawan dengan kita ketika kita senang sahaja
itu bukan kawan 
lain namanye!
hehe

Yang nak ditekan kan kat sini
Kawan yg sejati xkan pernah lupakan kita 
masa kita suka atau duka
Friendship will never ends!
love you all's
thx sebb ada sama kita time suka n senang!!!
sgt2 terharu
That's my promise to my friend's
=)
<3<3<3


And for all readers thx sudi membaca di blog saya =)

6 comments:

  1. Saya pon suke kawan ngn awak jugak :)

    ReplyDelete
  2. jgn lupa pada yg makan kawan...hahaha

    ReplyDelete
  3. haha salah satu yg bukan kawan yang sejati tu :)

    ReplyDelete
  4. wah, i like this entry, its talk about friendship, even there's no my name, i know, im one of ur friend...friendship forever...
    cik lina, Selamat menunaikan Ibadah Puasa di bulan Ramadhan...
    love u n miss u...

    ReplyDelete
  5. Hehe ye ayu! you one dalam list of my friend's! my best friend's! friendship 4 ever and ever~ hehehe ayu! selamat menyambut bulan ramadhan ye! moga kita sama2 beramal mulia dibulan yang mulia ini! <3<3<3 i miss and love you too ayu! =)

    ReplyDelete