Saturday, 13 August 2011

PTPTN done!

Alhamdulillah!
PTPTN dah me send~
So after this cume nak settlekan JPA ngn Yayasan Bank Rakyat jelah nampaknye kan!
Neway...
Me dapat new book's to type!
So...
Mmg add la my money!
My mom dah bg bout 500 so another more than 1k will get it later!
Hopefully this money i will masukkan dalam Bank!
So sekarang ne not more than 1 month nak masuk U dah!
Aiseyh pasal kolej xsettle lagi daaa...
Xpe! slow2 akan oke lah kan? =)
Semalam serious phone taruk celah mana xtaw...
Sory meerul!!!
I xperasan your call...
More than one miscall from u la dear~
Adeyh serious tak sengaja...
But as u know mcm mana my habit rite!
sory3!!!!!
Adoi dari tady xdapat tidor, ne lepas sahur pon xlentok g...
Maybe jap lagilah kot...
Sat2 sok nak kuar pulak nak settlekan pasal JPA...
Hidup minggu neh mmg BZ la...
Mcm2 benda nak kne pikir kan...
Cop2!!! 
Kelmarin dalam bus...
Fiq call...
Nasib kenal suare klu x mmg kecik hati lak dye...
Hehe chewah nak kata lyna ada BB!
Mana adala Fiq...
Lyna borrow cousin punye~
xmampu nak beli lagi!
To my Adik Ash semoga cepat sembuh dari demam =)


Ne pulak me xtahu nak buat apa so as u know gle webby+cammy kan!



Then xde kerja lagi duk snap picture dalam umh mmg xda kerja punye pasal kan~


Ne ruang masuk ke dapur


Ne dalam dapur


Ne pintu belakang dapur 


Ne my Bilik!


Lagi!

Haha okelah!
Selamat malam semua!!!
Ops!
selamat siang!
As Salam
=)

No comments:

Post a Comment