Sunday, 14 August 2011

Rasa nak marah!

Kenapa baru sekarang nak buat baik???
Owang xsuke la...
Owg minta maaf...
Xpayahla nak stalk2 owg klu owg pon xggu life dye!
Stop it la dye...
Owg xsuke...
Lagipon owg xstalk dye kan???
Owg dah happy ngn life owg....
Klu nak kawan buat cara nak kawan...
Klu boleh owg anggap owg xkenal dye lansung...
Sakit taw apa yg dye buat kat owg dulu...
Xpayah nak rasa serbesalah...
Owg dah maafkan dye lama dah...
Cume owg xsuke dye wujud lagi dalam life owg...
Maafla...
Owg xreti nak marah org la...
Xpayah nak stalk2 oke...
Owg xsuke n xsuke...
Xperlu tahu life owg camne sekarang neh...
Owg lagi happy dey xde dalam life owg...
Dye buat owg serabut je...
Owg buat perangai pon xdelah teruk macam apa yg dye buat kat owg kan???
So dye dah happy xpayah nak rasa bersalah bagai...
Owg okayla...
Mude lagi xpayah nak kusut fikir pasal dye dah...
Dye buat owg teruk sgt2...
Sakit taw x???
Tapi tuhan je yang tahu owg mcm mana sekarang ne...
Owg happy ngn life owg...
Owg just nak dye go away from my life!
GO la................
pftttttt!

3 comments:

  1. syg ~
    sabar okey ?
    jalan layan .. buat tak taw je k ?

    ReplyDelete
  2. fika: okayh beb! =) aku cool je neh yunk, hahaha xD tQ~ :P

    syazana: betul2, TQ =)

    ReplyDelete