Tuesday, 20 September 2011

Changed Noted!

Hye again! sgt lama lyna xupdate this blog kan... ahha... yes... i'm so busy rite now.... So far dalam time lyna xupdate blog neh macam2 hal jadi kat life lyna.... everything! about family, friends and educations especially!!! =) So far alhamdulillah lyna masih kuat and bertahan dengan keadaan yang macam ne kan... Apa nak buat dah nasib =) hehe... eh! macam2 benda happened! So far lYna glad to hear that ateen and ateha selamat sampai di tempat mereka study! hope will see you two arounds 2 years akan datang kan :) rindu bangat! KaT rumah sgt2 sunyi ok... But thanx sgt2 kat UITM sebab bagi places 4 me to further studies near from my house la kan... so apa lagikan! balikla klu xde hal kat sini.... :) Eh! Knoe wat study kat S.alam ne so far best sgt2... lyna selalu kata kat kawan2 lyna.... "Kita suke tangga n bukit banyak2 neh... lain kali UITM bagilah byk sikit bukit n tangga kat fakulti kan biar kalahkan tangga BATU CAVES! ;D" ahha depa duk gelak sakan je.... serious datang kat s.alam ne ewww bukan lyna nak memilih makanan tapi xde selera nak makan kt... entahla xkne pada selera lynna kot =) but lyna tahu lama2 naty dapat sesuaikan keadaan jugakla kan :) Ahha many works yg perlu diselesaikan kat kampus neh.... fuh! glad half of it settled!!! :) so far this degree lyna serap ke sem 3 terus kan.... bout 2 years la jugak study kat s.alam :) Hurm nak buat mcm mana byk2 benda xsettle lagi.... Apa orang kata life xkan happy klu xde work rite...? hey! shopping tuh dikire kerja jugak lah kan :D hehe... so far byk benda yang tgh serabut kat dalam pala otak ne ha... adeyh1 xpe itu maybe dugaan bagi lyna lah kan.... hehe.... nak tahu best jugak jalan kaki pergi kelas kat kampus ne... kadang2 if claz jauh naiklah bus kan.... :) kadang2 jalan sorang2... xpe... lyna mmg da biasa life sorang2.... eh! nak cerita jugakla waktu time PPW ngn senior2 kat intec syeksyen bape tah lupe lak... hehe... depa duk cite pasal bercinta sakan la kan... hehe sad bout that la kan... life single so xleh nak komen pape lah kan... tapi pengalaman lyna kat sana naik atas pentas... perghhh malu siottt!!! tapi xpe... buat cool sudah... pape pengalaman kan :D eh! dah pening dah macam2 cerita duk campur2 kan... Actually ne pon lyna curi   masa buat blog neh.... mak aiii kerja bertimbun beb!!! so if ada masa lyna update lagi k! So far ada la sikit picture2 yang di snap =) bye bye!!!!!




ME AND MY FRIENDS <3


Me and Siti

Hanim,Qila and Diba

Dayah,Me and Ayu

Qila and Me



Me and Ayu







2 comments:

  1. adus...byknya gmbr i....
    malu nya...hodoh gmbr i..gmbr u comey la..
    anyway, new place with the new xperience rite...
    nothing kalau kena jln2 sorg2...at least we all here are independent and can manage our life without anyone else rite...
    all the best...!!

    ReplyDelete
  2. haha taw xpe tayu..... :P
    we must independent here rite!
    ahha really byk dugaan okayh duk kat s.alam ne...
    adeyh =)

    ReplyDelete