Wednesday, 12 October 2011

Get BUSYYYYYY! XD

Hye blog!!!!
imissyousomuchhhhh
<3<3<3

Here duk kat s.alam ne fuh! xpayah nak cakap la mak aiii
busy gile2 beb!
really tired!
Even nak getting out pon mmg xsempat ok....
But really many things i wanna said here...
But not this morning!
=D

Actually mmg life studeng degree kat kampus ne kan sgt2 tension kot
But i pretend to be more chills and relax!
=)
Its great beb...

Haha sangat2 lahhhhh
sebab even every weeks balik rumah la kan mesti xsempat nak buat apa...
Siap dah boleh set dah apa yang kne buat sebab rutin semua sama xkan berubah!

Ada a few my friends katakan napa da lama xupdate blog?
but i prefer update everyday but masa jeles kan...
Seriously rindu nak berblog....
tapi apakan daya student life paham2 la 
=)

wahhh tady malam ada competition math.s olimpiad!
Perghhh soklannye mak aiii
SUSAHGILEGILEEEEEEE!!!!!
tapi xpe ada didy n zizi mereka pandai kan
=)
belajar jadi pandai maths macam mereka....

Pastuh bout 2 days ago kami lepak kat kfc so those this pic mmg tgh bosan
pew g 
WEBCAM daaaaa
=D








Haha kelakar kan we all sudah sampai tahap bosan punye pasal xD

Eh! nak tunjuk kawan2 baru kat kampus la.....
ne semua budak2 kelas
=)

 Ne Adibah! belah kanan =)
Ne Zurin ngn Nadia....
Depa kawan kelas...
Selalu pergi kelas ngn dorang la....
Sporting!
xD



Oklah kot!
=)
banyak lagi....
xpe naty2 la kan upload here

Every thursday i pakai shawl suke sgt!
tudung pon same....



Haha tah pape
=)

k la sambung next entry!

No comments:

Post a Comment